Vabilo za izlet in Občni zbor

Čas in kraj odhoda

Vabilo na izlet po delu Bajukove krožne poti od Malega vrha do Obolna in občni zbor društva.
Zberemo se v nedeljo, 3. 4. 2022, ob 8:30 na parkirišču pri Fužinske gradu (MAO – Muzej arhitekture in oblikovanja) v Ljubljani.

Vodnik

Organizator Alenka Sakelšek in Rafael Plut.

Potek izleta:

Z ljubljanskih Novih Fužin se bomo z osebnim prevozom odpeljali do Turizma na kmetiji »Kamnikar« na Malem Vrhu pri Prežganju. Pri Kamnikarjevih bomo ob 13:00 imeli občni zbor. Še prej se nam lahko pridružite na pohodu. Pot nas bo vodila po gozdni učni poti med Malim Vrhom in Velikim Trebeljevim ter naprej bo Bajukovi krožni poti proti Obolnem.

Značaj ture (izleta)

Pot je lahka, dolga je med 13 in 14 km z 300m višinske razlike. Hoje je približno 3-3,5 ure.

Oprema

Potrebujete: udobno planinsko obutev in oblačila glede na napoved vremena za ta letni čas.  Vedno je priporočljivo imeti: kapo, rokavice, funkcijske majice z dolgimi rokavi, topla vrhnja oblačila, vetrovka, pohodne palice, če jih uporabljate, mala prva pomoč. Da ne boste na poti žejni in lačni, je dobro imeti s seboj nekaj pijače (čaj), morda sendvič ali kaj drugega za pod zob. 

Strošek

Stroški organizacije in vodenje ture bodo 2€ in dodatno 2€ za nečlane. Prispevek za pogostitev na občnem zboru znaša 10€ (ričet, gobova juha, pecivo).

Prijave

Prijava na spletni strani društva do petka do 17. ure, zaradi naročila hrane. Izlet bo v vsakem vremenu. Lahko se udeležite samo občnega zbora. V tem primeru je zbor na parkirišču Turizma na kmetiji »Kamnikar« na Malem Vrhu pri Prežganju. Spremljajte tudi na spletni strani PD Iskra Ljubljana

Dodatne informacije

Rafael 051 300 336 – popoldne / doma in 051 628 562 – dopoldne / služba.