Vabilo – za izlet na Mirno goro

Čas in kraj zbora, odhoda:
Odhod organiziranega avtobusnega prevoza je v nedeljo, 26. 2. 2023, ob 7:30 na parkirišču pri Fužinskem gradu (MAO – Muzej arhitekture in oblikovanja) v Ljubljani.

Vodnik:
Rafael Plut.

Potek izleta:
Z avtobusom se pripeljemo do Talčjega vrha pri Črnomlju, kjer bo začetek pohoda. Po označeni planinski poti se bomo odpravili do Planinskega doma na Mirni gori, kjer si bomo privoščili odmor in po potrebi nadomeščanje izgubljene energije. V planinskem domu nam ponujajo joto in ričet ter domači kruh, po ceni 8 EUR na osebo. Prosim, da ob prijavi sporočite, ali boste koristili omenjeno ponudbo in katero. Pijača ni vključena v ceno. Po približno uri in petnajst minut dolgem odmoru, se bomo odpravili nazaj proti izhodišču.

Značaj ture:
Približno 6 do 7 ur nezahtevne hoje s postanki, v dolžini cca. 16 km.

Oprema:
Udobni treking čevlji, pohodne palice, če jih uporabljate, nahrbtnik z rezervnimi oblačili vremenu primerno, morda hrano in pijačo ter veliko dobre volje.

Strošek:
Za člane in pridružene člane PD Iskra Ljubljana strošek vodenja znaša 1 EUR, za nečlane 3 EUR. Stroški prevoza se obračunajo glede na število udeležencev. Cena ne vključuje malico in pijačo.

Prijave:
Prijava na spletni strani društva najkasneje do petka, 24. 2. do 10.00 ure. Zunanje člane prosim, da pri prijavi napišejo svoj kontakt.

Dodatne informacije:
Rafael Plut
051 300 336 – popoldne

V primeru zelo slabih vremenskih pogojev se izlet odpove. O odpovedi boste pravočasno obveščeni.

Hits: 102