Vabilo – za kostanjev pohod skupaj s KPD Hej … –

Čas in kraj zbora, odhoda:
Odhod avtobusa je 9. 10. 2022 ob 6.30 uri izpred Hale Tivoli. Zberemo se 10 min pred odhodom.

Vodniki:
I. Oprešnik, A. Kaučič, I. Ladinek, B. Dokl, A. Sakelšek

Potek izleta:
Z avtobusom se bomo odpeljali iz Ljubljane do Tepanj, tam bo pavza, nato sledi vožnja skozi Maribor,  Lenart in Benedikt v Apače, kjer bo začetek pohoda. Po jutranjem okrepčilu in pozdravih z našimi prijatelji iz KPD Hej, Gremo naprej, se bomo podali na prijetno pot. Najprej se bomo v cca. 1 uri sprehodili do Kolesarsko-pohodniškega mosta čez Muro v Črncih, kjer bomo naredili postanek za okrepčila v Bicikl baru. Po okrepčilu in ogledu mosta bomo nadaljevali s prijetno hojo ob reki Muri do Turistično rekreacijskega centra Zgornje Konjišče, kjer bomo imeli zaključek tokratnega druženja. Najprej se bomo okrepčali s planinsko malico in ob tem popili kakšen kozarček rujnega. V nadaljevanju se bomo prijetno družili ob pečenih kostanjih, dobri kapljici in še čem.

Značaj ture:
Približno  3 – 4 ure nezahtevne hoje s postanki, v dolžini  cca. 10 km.

Oprema:
Udobni treking čevlji (vzemite tudi dodatno obutev za v avtobus!) pohodne palice, če jih uporabljate, nahrbtnik z rezervnimi oblačili vremenu primerno in veliko dobre volje.

Strošek:
Za člane in pridružene člane PD Iskra Ljubljana 15 EUR, za nečlane 25 EUR.
Cena vključuje planinsko malico in pijačo. V ceni za nečlane je vključen še prispevek za prevoz.

Vsako leto lahko kupimo tudi odlično belo vino sovinjon, v kolikor bi ga želeli tudi letos to označite pri prijavi. Cena 5 l vina je 15 EUR. Prijava do četrtka, do 19. ure.

Prijave:
Prijava na spletni strani društva  najkasneje do petka, 7. 10. do 9.00 ure. Zunanje člane prosim, da pri prijavi napišejo svoj kontakt.

Kostanjev pohod bo izveden v vsakem vremenu.

Dodatne informacije:
Alenka  041231977